Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Banden onderhoud en reparatie

Bij D&B Bandenservice adviseren wij om uw banden goed te onderhouden. Wij controleren graag of uw banden nog voldoen aan de wettelijke eisen en of de banden veilig genoeg zijn om door te rijden. Is uw band kapot? U hoeft geen afspraak te maken. U kunt direct naar ons doorrijden of uw auto naar ons laten slepen. De bandenreparatie service is klaar terwijl u wacht. 

Banden reparatie

Is uw band lek door bijvoorbeeld stuk glaswerk of spijker? In meeste gevallen heeft u geen nieuwe band nodig. D&B Bandenservice is gespecialiseerd in het repareren van banden. Dit scheelt behoorlijk in uw portemonnee en de service is klaar terwijl u geniet van uw bak koffie. 

Hoe wordt een band gerepareerrd

Hierboven ziet u een afbeelding van een band. Indien de schade op het grijze vlak ligt, dan is de kans groot dat uw band zorgeloos gerepareerd kan worden. Het rode gedeelte is lastiger te repareren, dit kunnen wij pas bepalen wanneer wij uw band kan inspecteren. 

Meestal wordt een band vanuit het buitenkant door middel van een “prop” gerepareerd. In sommige gevallen kan een band enkel vanuit het binnenkant gerepareerd worden. Hiervoor demonteren we je band van je velgen en zorgen dat deze vanuit het binnenkant goed geplakt wordt. In beide gevallen balanceren we je banden en monteren dit vakkundig terug. 

Wij adviseren om NIET door te rijden en direct te stoppen indien u merkt dat u een lekke band heeft. U zult al snel aan het rijgedrag van uw voertuig merken dat uw band lek is. Doorrijden kan ervoor zorgen dat de band niet meer gerepareerd kan worden en kan schade aan uw velgen en wiel brengen.

Welke service ontvangt U?

Bandenreparatieservice zonder afspraak

is uw band kapot of lek? U hoeft bij ons geen afspraak te maken Onze specialisten staan klaar om u direct te helpen.