Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Nieuwe en tweedehands velgen

Juiste velgen onder je banden monteren is belangrijk voor de juiste passing en veiligheid van je banden. Bij D&B Bandenservice hebben wij ruime voorraad aan nieuwe en tweedehands velgen in ons magazijn. Met onze montageservice bent u gegarandeerd van vakkundig vervanging van uw velgen. 

Velgen en Reparatie

Lichtmetalen en stalen velgen

Er zijn verschillende soorten velgen. in hoofdlijnen kunnen we de categorieën onderverdelen in stalen en lichtmetalen velgen. De keuze hiervan is afhankelijk wat u belangrijk vindt. Wij adviseren om lichtmetalen velgen te nemen als u blinkende en sportieve look wilt uitstralen. Lichtmetalen velgen zijn bestendig tegen roest en zijn licht van gewicht. 

Vindt u veiligheid belangrijker dan de looks? Dan adviseren wij om stalen velgen te nemen. Stalen velgen gaan langer mee en zijn robuuster dn lichtmetalen velgen. Ook zijn stalen velgen prettiger voor uw portemonnee dan lichtmetalen velgen. 

Reparatie van velgen

Zijn jouw velgen het oude niet meer? Zijn je velgen dof, verkleurd of heb je een stoeprandje aangetikt? Bij D&B Bandenservice bieden wij betaalbare reparatie diensten aan. Wij zorgen ervoor dat uw velgen weer helemaal opgepoetst en volledig gerepareerd is. Wij hebben het juiste gereedschap en middelen in huis om uw velgen 100% op te knappen . Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend offerte ontvangen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij helpen u verder. 

Met onze unieke garantieservice bent u verzekerd van vakkundig reparatie van uw velgen. Wij maken enkel gebruik van laatste  technologieën en producten om uw velgen in volledige fabrieksnieuw staat te krijg

Welke service ontvangt U?

Hoe wij te werk gaan?

Maak een afspraak

Bel, whatsapp of mails ons via de onderstaande contactformulier.

Advies en prijsopgave

Wij geven u de beste advies en kunnen gelijk een prijsopgave maken voor u,…

Vakkundig service

Wij zorgen dat de gekozen service vakkundig en volgens de richtlijnen uitgevoerd wordt.

Contactformulier